onsdag 4 juli 2012

Kvalbydalen och början på invasionen

Vallbytundrans aktivister i fullmäktige och utskott är samlade denna vecka för att sinsemellan samtala!
I ledig klädsel kastas argumenten till varandra. Skruvade inlägg och prakrtfulla stolpskott! Det är både rödgröna argument, blugula dito och blågröna inlägg. Företrädare för de mer blågula stirrar utan att blinka på sin motståndare och menar;
- efter som ni inte tycker som vi tar ni inget ansvar. Därav drar jag slutsatsen att det bara är vi som för en ansvarsfull politik!
De andra debattörerna river sin hårtesar i förtvivlan över att behöva debattera med någon, som gjort både sin egen karta och uppfunnit sin egen verklighet! De fortsätter slänga skagord emellan sig tills solen går ner i väster och lämnar Vallbytundrans horisont som ett uppfodrande blyertsstreck!
De kommentatorer som satts bevaka KVALlbydalens aktivistiska utspel  konstaterar gemensamt:
- Bakom alla kolorerade slagord gömmer sig en bottenlöstomhet!

Inte ens en rostig Mercedes som skämmigt blyg döler sig bakom en blommande buske kan hindra det faktum att nu invaderas Vallbytundran av huvudsakligen amerikanska hjulförsedda ekipage.
Den två första bilarna i årets Power Meet på Vallbytundran har anlänt. Det är två Cadillac, som provocerande röda lyser upp varsin parkering.
Trots att Power Meet officiellt börjar först imorgon så har redan entusiasterna börjat anlända. Dels är de de, som är ägare till eller känner ägare till, amerikanska landsvägsskepp. Där ett överflöd på krom och egentligen onödigt plåtöverflöd förenas i en estetisk formfulländning.
Dels är det de, som anländer till Power Meet i andra ekipage av modernare slag. Koreanska, japanska, spanska eller rumänska ekipage, som kommer vara som en katt bland hermelinerna, när Power Meet når sin besökspeak! Här handlar det om bilburen bilentusiasm. Trots att man själv inte är ägare till så kallat Dollargrin, så har man anlänt för att egnom öldimmorna låta sig förföras av bildesigners kromiga linjer!

Förra året var parkeringen vid det på Vallbytundran utplacerade hotellet till 90 % besatt av dessa Dollargrin.
Vallby bloggaren ska noggrant följa utvecklingen och delge eventuella bloggläsare vad han observerat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar