onsdag 5 oktober 2011

Chorizons dag



Vallbybloggaren noterade att gårdagen var det såväl Kanelbullens dag som Världsdjurdagen.







Han tog vovven och satte sig ner underkorkeken...
kliade vovven under hakan och mumsade celebrerande på en kanelbulle! Funderade samtidigt på varför kanelbullens dag fått mer uppmärksamhet än Världsdjurdagen?

Ohhh vad han känner sig medveten och med i vad som händer! 
 
Fast å andra sidan undrar han varför just kanelbullen ska ha en egen dag. Varför kan inte den enkla släta vetebullen ha en egn dag? Varför ska levergrytan stå där i skamvrån utan att ha en egen dag? Framför jämlikhet bland maträtter! För min del kan dock pölsa och blodkorv stå där med skammen att inte ha en egen dag!!

Vallbybloggaren noterade häromdagen att han skrivit drygt 100 bloggartiklar. Han noterade att över 4000 besök hade gjorts. Han är ytterst medveten om att det är små siffror i den digitala bloggvärlden, men gläds ändå. Att så många tagit del av de obetydligheter han formulerat är överraskande och bör resultera i att han höjer en iskyld Ramlösa med apelsin och grapefruktsmak mot den lyckostjärna som lyser i söder!
Helt självsvådligt utnämner han dagen, den 5 oktober, till Chorizons dag!
 Så nu är det bäst att besöka den lokala ICA-handlaren och inköpa ett paket Chorizo och en tjeckisk öl med ett konstigt namn!
Det blir Chorizons dag till ära en Chorizolunch.. ohhh vilken medveten lunch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar