torsdag 27 oktober 2011

Inte då, retar det!

Vallbybloggaren och sambon njöt en småkylig promenad på Vallbytundran. På håll såg vi Bertil med Willy. Liksom Vallbybloggaren med sällskap var de ute på dräneringspromenad. Arla om morgonen kan sambos med tillhörande koppelhållare ses på dylika uppdrag. Koppelförsedda sambos haver för vana att uträtta sina behov utomhus till skillnad från koppelhållarna. De koppelförsedda brukar inte vara så bra på flerordiga meningar, därför ges ofta tillfälle för koppelhållarna att försvinna in i sina egna tankar. Måhända är detta mer vanligt hos Vallbybloggaren.
Han hade under morgonen känt en viss frustration över en nyhetsuppläsare på teve. Den kvinnliga nyhetsuppläsaren hade på ett 45-sekundersinslag lyckats få med ordet "alltså" sex gånger. Vallbybloggaren vet ej huruvida detta är ett utslag av den vresighet som vissa äldre exemplar av den mänskliga rasen tycks förses med. För sig själv menar han att det snarare är en frustration över ordknapphet hos det uppväxande släktet.
Själv är han ju helt befriad från den egenheten, som gör att man retar sig på andras ordval och maner.
Han brukar aldrig bli uppretad av att vissa unga herrar bär byxor vars skrev tycks ha hamnat mellan knäskålarna. Aldrig har han retat sig på att unga kvinnor förväxlar bälten med kjolar. Hans föraktfulla fnysande ska definitivt inte tolkas som ett misstyckande och utslag ålderdomens vresighet. Nej han hävdar att det är hans eget estetiska sinne, som är orsaken.
Nu vet ni eventuella läsare vad som rör sig i hjärnvindlingarna en tidig dräneringspromenad på Vallbytundran.
Om det gör er dag bättre har han dock ingen aning om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar