tisdag 25 oktober 2011

Vallby på tapeten

Rubriken i sig ett underligt uttryck. Att vara på tapeten säger man väl om något som har uppmärksammats eller ska uppmärksammas. Nu har det inte denna gång varit något positivt, utan rör si om ett grovt brott i hyreshusen på andra sidan dungen från hotellet.
Återigen har det visat sig att det finns en viss typ av den mänskliga rasen, som anser att de har rätt att bruka våld på andra och ta saker från andra. I dessa kretsar av den mänskliga rasen tycks det ge social status att våldföra sig på andra och andras egendom.
Vallbybloggaren och sambon träffade en äldre dam, som sa att hon blev så arg när hon hör om hur dessa människor beter sig.
- Det ska du veta, sa hon uppbragt, kom de till mig så klappa jag till dem med kryckan! Har man uppfostrat ungar, så vet man hur man ska tas med dem, då de inte lyssnar! Du ska veta att en av ungarna blev så rädd, att han gömde sig i ett körsbärsträd, så jag klättra upp efter honom och tvinga ner honom.
Nu är alla inte sådana järnladies, utan andra, som vallbybloggaren och sambon pratade med, menade att man får bruka det vett man fått och inte försätta sig i svåra situationer. Andra och de är i majoritet, säger att Vallby är en trevlig stadsdel och att de känner sig trygga här.
- Min hund är inte så stor, men blir den hotad så nog kan den ettrigt försvara sig, sa en annan medvandrare denna dimmiga oktobermånad.
Grymheter inträffar inte så ofta på vårt bostadsområde, utan för det mesta är här lugnt och tryggt!



Det ordnas en hel del för oss Vallbybor. Nu i veckan ordnas en träff för sextioplussare.
Vallbybloggaren får nog gå dit och få en polska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar