onsdag 11 april 2012

Det gäller passa på i pauserna

Behagligt tillbakalutad i tevesoffan följer Vallbybloggaren tävlingscyklister i legio. De far mellan täta åskådarled. De svänger hit och de svänger dit. Några cyklar med anletenförvridna av smärta. De som mest är ute och cyklar är nog de som slutat cylat. Som studsbollar förflyttar de sig över gatstensavsnitten och "lärkan i skyn slår en drill"!
Deltagare utrustade med velocipeder förflyttar sig flera hundra kilometer mellan Paris och Roubaix.
Man kan ju fundera om det var buss- och tågstrejk denna dag.
Nu är det tredje eller fjärde dagen i rad, som Eurosport visat detta lopp och tro mig eller ej, det är samma vinnare varje gång

Det går inte att titta på i reklambefriade kanaler. Denna hjuliga sport avbryts med jämna mellanrum av så kallad kommersiell konsumentupplysning. Otroligt enerverande!
För att undvika att bli bombad av krämer som, gör ett skrynkligt ansikte slätt växlar man förtvivlat till annan kanal.. Dett har intet man myckt för. I den nu bevittnade kanalen utlovas frejdigt och utan invändningar oöverträffad tvättkraft, blott man rätta märket handlar.
Någon med ett sunkigt handfat, får sällhetens ansikte bara de rätt rengöringsmedel brukar.
 En konspiration är helt tydligt vid handen, då reklampauser förekommer samtidigt i alla kanaler. Förhoppningsvis var den sistlidnavintern den sista vintern som onödiga pauser förstörde den ädla tevesporten skidskytte. Att "missa" ett avgörande på sista skjutstationen för att någon vill lägga in inslag om miljörena bilar och strykfria ansikten är av ondo.
Å när man väl lyckats någorlunda komma ro över denna konspiration, så blir man upprörd över hur dagarna, som skulle vara soliga och lämpliha för trädgårdarbet, liksom solen lyser med sin frånvaro.
Ingen har någonsin påstått eller kommer att påstå att Vallbybloggaren är utrustad med gröna fingara. Det är nog därför hittillsvarande skördar i bästa fall räckt till ett intag!
Nää, nu ska jag försöka passa en reklampaus, för att se huruvida acnekräm faktiskt hjälper mot acne... tycker ju det borde heta anti-acnekräm, men det är en annan historia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar