måndag 29 augusti 2011

Jetlag i vardagsrummet

Klockan mitt på dagen och vallbybloggaren ska till att äta kvällsvard!
Det är lite besvärligt med tidsomställningen!
För att anpassa sig till de direktsändningar som förekommer från det avlägsna Daegu har vallbybloggaren beslutat att inrätta sin dygnsrytm efter den tid som råder där.
Därför är intag av kvällsvard mitt på dagen helt naturligt.
Det hinner nog bliva en kvällsfika framåt klockan tre med. Innan sambon och vallbybloggaren går ut på nattpromenaden vid fyra.
Klockan är ställd så att den ska väcka vallbybloggaren klockan  två på natten, så förmiddagssändningarna inter missas. En stadig frukost och en morgonpromenad med sambon.
Sedan kan man frossa i unga atleter som hoppar och springer, kastar och stöter. Följa personer som springer lång och kort. Vem som vinner i långa loppet var en ny etiopier, vars namn jag inte minns. Det började på J i vart fall.
Lunch serveras klockan fem på morgonen. Då har de flesta friidrottare tappat sugen och också de dragit sig tillbaka för lunchintag.
Det är spännande med att titta på dessa personer som utan hjälpmedel hoppar långt och högt. Springer fort och fortare. I vissa fall utföres prestationen med olika typer av redskap. Så kallad redskapsidrott!
Nu ska kvällsvarden intas beskådande sådana som med hjälp av en lång pinne låter sin kropp passera över en högt uppsatt pinne. Lite senare ska personer som tar lustiga skutt över uppställda hinder beskådas. Vilket påminner mig om att det är tid ansa häcken!
Sambon visar betydande förståelse för dessa omkastningar av tidschema, men så mutas han med torkade grisöron och då kan han fördra det mesta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar