fredag 26 augusti 2011

Morgonpromenad med visst inslag av energiintag


Vallbybloggaren har som vanligt vid denna tid på dagen klarat av minst en morgonpromenad med  sambon. Promenaden gick denna dag via Vallby Centrum och ut mot Erikslund. Morgonen är mulen och det känns att den stilla brisen, som smeker hans ansikte, fått lite mer höst i sig!
Han passeras av fyra gymnasister, som tydligen planerar rata skolans lunchservering. Att skolans är en viss underdrift, då det egentligen är fyra skolor i en. Bostadsområdets ICA-butik hade haft besök av de fyra. De mumsade gående i sig kanelsnäckor och drack Energidryck. Mellan tuggorna så hörde Vallbybloggaren huru de välsignade kanelsnäckornas mättande effekt, till skillnad från vad som nu än serverades i skolbespisningen.
Vad detta var gick dock inte att höra. Vältuggad kanelbullemassa lade sordin på skolpojksmumlandet.

Med tanke på den flod av energidryck, som dessa gossar konsumerade, är det lätt att föreställa sig hur de likt Duracellkaniner studsar mellan skolsalsväggarna resten av skoldagen.

Kan väl vara ett gott råd som något för att få gymnasiebespisningen få nöjda kunder... servera kanelsnäckor, chips och energidryck! Visserligen skulle säkert den lokale ICA-handlaren klaga, men bespisningspersonalen skulle vara nöjd...
äntligen äter de upp maten!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar