fredag 2 september 2011

På rad tågar de

Långt innan solen lämnat sin molnulligga bädd var vallbybloggaren och sambon vakna. En första tidig promenad för att dränera sytemen, i vart fall sambons system. Vallbybloggaren sköter av estetiska skäl sådan tomning inomhus.
Innan vi lämnade trevna stuga hade vallbybloggaren åhört en intervju från Daegu. Den svenska reportern intervjuade den sydafrikanska löparen Caster Semenya. Det är förståligt att medtävlare och andra hyser sina dubier huruvida Caster är en man eller kvinna. Den mörkt beslöjade rösten ger mer associationer till mer maskulina idrottsutövare. Så det är väl helt förståligt att Vallbybloggaren lämnade stugan gnolande på melodin
Åh hon ser ut som en karl
åh hon låter som en karl
åh hon springer som en karl gör....

Väl tillbaka stugvärmen så smakade koppen med nybruggt kaffe och en frukostsmörgås väldigt bra. Hjärnan väcktes med att lösa sudoku i gratistidningen, som löst sina kvalitetsproblem med att bara rapporterade fel avgör kvalite. Upptäckta men ej rapporterade fel får tidningsägarna att belåtet slicka sig om läpparna.

Dock stod det inte på förrän sambon ville ut igen. Troligen är det förekomsten av feminina hundar som löpande avger teakolja, som lockar. Nåväl Vallbybloggaren har inget emot att gu ut, nu när solen lyser mer värmande än den i sin frånvaro gjorde tidigare på morgonen.
På sin väg från Vallbyleden mot Vallby centrum, så mötte de två dem... igen!
Dessa hungriga elever från gymnasieskolan, som egentligen är fyra gymnasieskolor! Likt den bibliska Simpson så åt de gående.Ivrigt konsumerande så kallade subs och intagande flytande föda i form av energidryck. En och annan föredrog Coca Cola. En elev skulle tydligen låta den tidiga första eller andra frukosten bestå av en påse marsmellows och återigen dessa parfymerade energidrycker. Duracellämmeltåget bestod av inte mindre än 32 elever, som alla lyckliggjort den lokala ICA-handlaren med sina utlägg för tidig skollunch!
Vallbybloggaren har ny klarat av kvällens sändningar från Daegu. NU åter står en kamp mellan Dobido och Fotbollsmatch från Budapest innan morgonens sändningar från Korea börjar fram på småtimmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar