torsdag 1 september 2011

Milstolpe?

Det har nu gått cirka tre månader sedan Vallbybloggaren påbörjade att utrycka sig skriftligen i denna blogg. Många gånger kanske inte inspirationen funnits där. Vissa dagar har inte orken varit där.  Han har till och med blivit anropad som "Vallbybloggaren" ute på bygden!
Nästan 85 bloggartiklar har det blivit och minst 2500 besök har gästat bloggsidorna. Nu kan man ju tycka att dessa siffror inte är något märkvärdigt alls. Storbloggarna lär ju ha tiotusentals besöäkare per dag minst! Fast å andra sidan så har vallbybloggarens intention aldrig varit att nå tiotusentals läsare per dag. Skriva blogg gör han mest för att det roar honom att finna ord och notera vad han sett och upplevt. Skulle det sedan roa andra så är det bonus och glada tillrop gör sambon svansviftande glad!
Vad som däremot förvånat Vallbybloggaren mycket är den internationella spridning av läsarkadern. Besökare från minst tio olika nationer har besökt bloggen. Man kan ju bara hoppas att Bloggers översättningsverktyg, gör innehållet någorlunda begripligt.
Nu vet Vallbybloggaren att bakom en del av dessa nationer , så döljs servrar för inte minst svenska mobila bredbandanknytningar. Men i alla fall....
Nu ska Vallbybloggaren dricka kvällskaffe, trots att klockan är halvtre... Händelserna i Daegu förskjuter dygnet.
Fats först blir det en promenad med sambon denna solvarma septemberdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar