torsdag 29 december 2011

Vallbybloggen goes worldwide

Gårdagsmorgonens krispiga frostighet förbyttes raskt under det sistlidna dygnet till ett mer fatt vårvinterslask. För oss som har långhåriga sambos är blöt väderlek inte så roligt. Sambos har för vana att sprätta med tassarna så att undersidan av sambos förvandlas till en lerig pälsvälling. För att åtgärda detta skulle väl normalt en dusch rekommenderas. Men när sambon består av 40 kila atletiska muskler och dessutom hatar att begjutas med vattenstrålar inomhus, så hamnar man i ett dilemma.
Endera kan man ta kampen. Med försiktigt våld och sambomutor förpassa 40 kilogram levande massa till badkaret. Vallbybloggaren väljer dock en enklare utväg. Han förser sig med en vattenspruta modell sprayflaska och ett stort badlakan. Krypande på alla fyra så påbörjas så underredstvätten av sambon. Underligt nog så accepteras denna underredsbehandling. Antar att det killar skönt på magen!
När man så frotterat sambon och förvissat sig om att det mesta av regnvattnet försvunnit från sambon, så tilläts sambon ingång till trevna stugan.
Väl inkommen påbörjar så sambon någon form av häftigt skakande krigsdans, varvid hallgolvet förvandlas till en mindre insjö. Väggarna i samma utrymme blir våtprickigt. Nu startas så tvagning av hallgolv ovh hallväggar. Sambon tittar förvånat på, men sträcker snart ut sig i sin fulla längd och gnuggar behagfullt ruggbehåringen mot bästa mattan!
Vallbybloggaren hoppas att det nu ska dröja ett tag innan ny dräneringspromenad måste påbörjas!


Sedan Vallbybloggaren påbörjade denna blogg har över 11000 sidor lästs. Besökare från 30 olika länder har besökt bloggen. Nu vet Vallbybloggaren att denna siffra kanske inte stämmer, utan i en del fall så kopplas internetanvändare upp mot servrar i andra länder än sitt eget. Men dock... Vallbybloggen är internationell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar