tisdag 7 juni 2011

Snart ska Centrum förändras

Vallbybloggaren mötte den soliga morgonen med ett leende. Solen sände varma strålar genom den tunna jackan.
När han passerade centrum såg han en skylt som förkunnade att huset var tomt och verksamheten flyttats till hotellets baksida.
Vallbybloggaren förstod  att detta måste vara anledningen till att flera trappugångar på Vallby förvandlats till temporära ungdomsgårdar. Det är inte ovanligt att man möter klungor av ungdomar som tagit sin tillflykt till trappuppgångar. Även om de gör sitt bästa att vara tysta och förbli obemärkta, så är det tydligt att de inte ger ordet tystnad och obemärkthet samma betydelse, som de boende.
Måhända är det för långt till hotellets baksida, för de ungdomar som bor på södra Vallby.
Vallbybloggaren vill understryka att de allra allra flesta ungdomar vid påminnande om att trappuppgång inte är en ungdomsgård, accepterat tillsägelsen och förstått.
En anställd på ett av de företag som finns i hotellet och med ingång på baksidan av detta hotell, gav uttryck åt åsikten, att ungdomsgårdens ljudnivå, gjorde det hart när omöjligt att arbeta. Huruvuda deras flytt till centrala Västerås har samband med ljudnivån från ungdomsgårdens temporära lokaler framgick inte!
Nu väntar  vi med spänning, nästan två års väntan, på att nybygget ska ge de framtida hyresgästerna och deras verksamheter ändamålsenliga lokaler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar