torsdag 7 juli 2011

MINI POWER MEET på Vallby 7 juli 2011 eftermiddagen

Den tropiska hettan har tappat allt lokalsinne. Värmen är tryckande. Solen påtagligt närvarande.
Hamburgerställena uti den gamla staden Västerås är överbefolkade med ekipage innehållande besökare till årets Power Meet. Unga män i skinnvästar och därunder ingenting mer än den nakna sanningen.
Observera tilltron till parkeringsbromsen skick!
Power Meet har ett decentraliserat fäste vid hotellet på Vallby. Hotellet som vanligen huserar mer eller mindre intellektuella konferenser och mer eller mindre avansinriktade säljare får nu ge sig. Amerikanska veteranbilskännare befolkar hotellet. Det är de av POWERMEET-besökarna, som föredrar rena lakan och en fräsch dush framför lättfuktade sovsäckar och svajiga tält.
På torsdagseftermiddagen kunde vallbybloggaren identifiera besökare från mer än fyra länder. 22 bilar med tidstypisk utseende tränger undan svenska och tyska åkdon av modernare sort. En blänkande Volvo flyr fältet med flämtande motorljud, den känner sig inte inkluderad i gänget på parkeringsplatsen.
En ensam telefonförsäljare beklagar sig i mobilsamtal. Han känner sig udda och inte inkluderad bland de övriga hotellgästerna.
En u´ng kvinna med tillhörande vovve konstaterar att Vallby har allt. Varför göra sig besvär och trängas med svettiga cruisingbetraktare, när man kan betrakta krom och andra tidstypiska detaljer på mer nära håll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar